Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• как очаква да я купиш ако не можеш д я запалиш
    няколко неща ме отвращават при оглед
    1 вътре да е кочина
    2 да не запали
    3 да свети лампата за гориво

Comment

• за тези пари е идеална според мен или Вие искате за 3000лв. 4-врата с пълен резервоар,претапициран салон,нови гуми съдинител и бонус сменено масло
      Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
      Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
      Alfa Romeo GT 1.8 TS
      Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
        за тези пари е идеална според мен или Вие искате за 3000лв. 4-врата с пълен резервоар,претапициран салон,нови гуми съдинител и бонус сменено масло
        Ти би ли си взел кола от салон без да е запалиш и покараш малко ?
        Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

• аз няма да си взема, но съм сигурен, че ако клиента отиде с парите да търси точно този модел автомобил и е решен да си го купи няма джамбаз които да не му запали колата ако трябва от личната си кола ще вземе акумулатора, но ще я запали и съответно продаде, така че това с паленето звучи как да кажа... доста несериозно.
          Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
          Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
          Alfa Romeo GT 1.8 TS
          Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
            аз няма да си взема, но съм сигурен, че ако клиента отиде с парите да търси точно този модел автомобил и е решен да си го купи няма джамбаз които да не му запали колата ако трябва от личната си кола ще вземе акумулатора, но ще я запали и съответно продаде, така че това с паленето звучи как да кажа... доста несериозно.
            Несериозно звучи да отида с парите в джоба, и аз да си търся начин да подкарам автомобила.По тази логика трябва да дам парите на джамбазина за да ме види че съм сериозен,и евентуално ако реши да я запали.И какво значи решен да копува? Обикалям салоните с 4-5хилки,и където влезна ги размахвам за да видят че съм сериозен:
            Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

• то като са ти парите в джоба си личи , и повечето коли са с умрели акумулатори, но като поискаш да я покараш слагат веднага, на мен са ми слагали наистина на собственика от колата акумулатора.За тая цена , ако е само съединител е добра.Каквато и да вземеш все си е лотария и по-добре греда за 3000 , отколкото за повече. И за 30 000 да вземеш шанса е точно същия - късмет.
              Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
              Peugeout 2.2 HDI 133+++
              Alfa 159 +++ next

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
                то като са ти парите в джоба си личи , и повечето коли са с умрели акумулатори, но като поискаш да я покараш слагат веднага, на мен са ми слагали наистина на собственика от колата акумулатора.За тая цена , ако е само съединител е добра.Каквато и да вземеш все си е лотария и по-добре греда за 3000 , отколкото за повече. И за 30 000 да вземеш шанса е точно същия - късмет.
                Супер грешно мнение, пълна глупост !!! При печалбата има някаква закономерност, така че при покупката на такава за 3к лева определено дава по-големи шансове да седнеш на кожения отколкото при покупката на 47-ца за 5-6к лева, а тая за 30к няма да я коментирам, тя ще върви с гаранция 100% !!!
                ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
                  то като са ти парите в джоба си личи , и повечето коли са с умрели акумулатори, но като поискаш да я покараш слагат веднага, на мен са ми слагали наистина на собственика от колата акумулатора.За тая цена , ако е само съединител е добра.Каквато и да вземеш все си е лотария и по-добре греда за 3000 , отколкото за повече. И за 30 000 да вземеш шанса е точно същия - късмет.
                  Без да съм я виждал на живо..и без да разбирам грам, мога да кажа, че със сигурност тая за 3 има ремонти за още 2 по нея...и като сложиме регистрация каско гражданска и еко такса ремъци ролки масло и тн ..ето ти 4. Няма как да сравняваш кола за 3 с такава за 30...дори да не е за 30 ..6 да е..пак не може да се сравняват ..не случайно са различни цените...тая за 3 ..джамбаза му е излезнала мааааксимумм 2 ..амаа максимум дажее е прекалено 2.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Да бе, а тая за 5 сигурно щото няма за още 2.

Просто има хора и хора.

Едните карат разтропани до безобразие коли, другите сменят само да се обади....
                    ex - 147 16v multijet

Comment

• http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=53ck87
                      Софиянци, някой да я е гледал? Прилична цена за годините си. И ако състоянието ѝ е прилично... може да се замислям.
                      Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
                        Без да съм я виждал на живо..и без да разбирам грам, мога да кажа, че със сигурност тая за 3 има ремонти за още 2 по нея...и като сложиме регистрация каско гражданска и еко такса ремъци ролки масло и тн ..ето ти 4. Няма как да сравняваш кола за 3 с такава за 30...дори да не е за 30 ..6 да е..пак не може да се сравняват ..не случайно са различни цените...тая за 3 ..джамбаза му е излезнала мааааксимумм 2 ..амаа максимум дажее е прекалено 2.
                        Колега,не всички мислят като теб. Тези автомобили вече са доста масови,цената почва да пада. На джамбаза му е излезнала и под 2. Един приятел си взе 1.6 за хиляда,но с драскотини и пукната предна броня. Тъй че,не е фактор цената. Хлопат и носачите,но за тази цена толкова. Сигурно и е навъртял едно 6/7хил и то без смяна на маслото,защото е душманин.

Comment

• Разни хора, разни идеали. За много шофьори повод да отидат на сервиз е колата да ги остави на пътя.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Момчета, някой иска ли да купи мойта кола за 4500лв.?
                            Възнамерявам да дам около 2000-2200лв. за ремонти по нея в рамките на 10 дни, та да знам дали си струва?!
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              Момчета, някой иска ли да купи мойта кола за 4500лв.?
                              Възнамерявам да дам около 2000-2200лв. за ремонти по нея в рамките на 10 дни, та да знам дали си струва?!
                              ))).......
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Момчета, някой иска ли да купи мойта кола за 4500лв.?
                                Не.

Comment

Working...
                                X